www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


REKONEKCIJA

Autorski deo Natase Djukic Velickovic
djukic-nata
Поруке:26
Придружен:11 Мар 2016, 09:11
Контакт:
REKONEKCIJA

Непрочитана порукаод djukic-nata » 16 Мар 2016, 11:12

Rekonektivno isceljivanje® je najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na zemlji. Začuđujuće je jednostavan i izuzetno efikasan. Ovde je moć više inteligencije na delu. Iscelitelj je tu da se napravi spona, da se ponovo uspostavi harmonija izmedu Čoveka i Univerzuma. Brojna su dokumentovana isceljenja bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema. Rekonekcija® aktivira povezivanje DNK lanaca.To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima. Obavlja je ovlašćeni praktičar Rekonekcije® trećeg stepena. Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu, povećava naše potencijale i često izaziva velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju.

U duhu novog doba, sklada nauke i duhovnosti, početkom devedesetih godina prošlog veka, pojavila se jedna nova izuzetna isceljujuća metoda – Rekonekcija. Veoma brzo proširila se po svetu privukavši veliku pažnju javnosti, naučnih krugova, medicinskih radnika, lekara tradicionalne medicine i laika. Rekonektivno isceljenje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva. Zvuči kao preterivanje? Istinitost ovih tvrdnji ne potvrđuje samo bogato iskustvo njenog autora, dr Erika Perla, već i mnogobrojna naučna istraživanja rađena na institutima i univerzitetima u SAD-u, kao i iskustva ogromnog broja praktičara širom sveta. Dr Perl je vodio jednu od najuspešnijih ordinacija za kiropraktiku u Los Anđelesu kada je primetio da mu se spontano javljaju snažne senzacije na dlanovima tokom tretmana pacijenata. Budući da je veoma racionalan i nesklon mistifikaciji, nije na ovo obraćao posebnu pažnju sve dok se nisu počela dešavati prosto čudesna isceljenja praćena pojavom sitnih plikova na dlanovima. Primetivši da se sa udaljavanjem njegovih dlanova od tela pacijenta efekat pojačava, počeo je da kruži dlanovima iznad tela pacijenata nakon svakog kiropraktičarskog tretmana. Razne bolesti, simptomi i tegobe, povlačili su se nakon 1–3 seanse. Posle gotovo godinu dana ovakvog rada, došlo je do snažnog pojačavanja ove isceljujuće energije, isceljena je osoba sa veoma teškim telesnim deformitetima. U toku samo jedne seanse nestali su deformiteti uzrokovani porođajnom traumom, uz vrlo neobične telesne reakcije pacijenta tokom tretmana! Nakon pojavljivanja ovog pacijenta u jednoj TV emisiji, šira javnost je saznala za čudesni dar dr Pearla.

Energija koja se javlja tokom seanse, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave. Prema mnogim istraživanjima, visoke frekvencije ove energije nisu do sada registrovane na Zemlji. Iako je izuzetno snažna – kada bi je uporedili sa toplotnom energijom, njena temperatura bi prelazila 300 stepeni Celzijusa – nema neprijatnih reakcija, a za razliku od elektromagnetnih energija, pojačava se sa udaljavanjem od izvora zračenja. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, mentalnom, emocionalnom, vitalnom i fizičkom. Efekti su često brzi, ali nekad je potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.
Ovakvi rezultati privukli su veliku medijsku pažnju u Americi i svetu, pa se dr Erik Perl pojavljivao u mnogim TV emisijama. Držao je predavanja i demonstracije na klinikama i univerzitetima, u prepunoj sali Medison skver gardena, bio pozvan da govori u UN-u… Primetio je, takođe, još jednu interesantnu pojavu; mnogi sa kojima bi dolazio u kontakt, bilo lično ili preko elektronskih, čak i štampanih medija, iskusili bi neobične senzacije na dlanovima, a neki doživeli i isceljenje. Na neobjašnjiv način, trajno bi se povezivali sa ovom isceljujućom energijom i u određenoj meri, mogli da je koriste. Upravo to je podstaklo dr Perla da počne da drži seminare i sa uspehom prenosi na druge ovu sposobnost, do sada na preko 40.000 ljudi.

Za razliku od Rekonektivnog isceljivanja, Rekonekcija (ili Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće. Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Ova nova vibracija kao da reprogramira naš genetski kod, otklanjajući greške slično antivirus programu, u nekim slučajevima koriguje i ozbiljne genetske poremećaje. Kako je ovo moguće? Pouzdanog odgovora još nema, ali, prema nekim saznanjima, rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnji sklad i jedinstvo sa univerzumom. Poput logovanja na internet, čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice,umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji,stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju,stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav,u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku a takođe se balansira endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam.

Jedini ograničavajući faktor isceljujućeg i razvojnog efekta rekonekcije leži u spremnosti klijenta da prihvati promene koje sa sobom nosi ponovno povezivanje sa celinom. Jedna do tri polusatne seanse pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom. Ovo je budućnost isceljenja u koju smo zakoračili već sada.

http://rekonekcija.org/registar-prakticara/
178929_131569456996670_1153291192_n.jpg

djukic-nata
Поруке:26
Придружен:11 Мар 2016, 09:11
Контакт:

Re: REKONEKCIJA

Непрочитана порукаод djukic-nata » 16 Мар 2016, 11:35

Erik Perl o Rekonektivnom isceljivanju:
Ja nisam iscelitelj; samo je Bog iscelitelj, a iz nekog razloga, bilo da sam katalizator ili agens, amplifajer ili pojačivač - odaberite reč koja vam se više dopada -i ja sam pozvan u sobu.

-Rekonekcija: Leči druge, leči sebe (P. 13=2)
Последње учитавање од djukic-nata дана 16 Мар 2016, 11:44, учитано 1 пут укупно.

djukic-nata
Поруке:26
Придружен:11 Мар 2016, 09:11
Контакт:

Re: REKONEKCIJA

Непрочитана порукаод djukic-nata » 16 Мар 2016, 11:38

Rekonektivno isceljivanje nas ponovo povezuje sa sveukupnošću svemira, sa suštinom našeg bića, s onim što mi zaista jesmo.

Smatra se da nas ovo isceljivanje može ponovo povezati sa svemirom i s našom vlastitom suštinom ne samo kroz novu grupu isceljujućih frekvencija, već, lako je moguće, preko potpuno novog talasnog opsega.

Realnost postojanja ovog isceljivanja je jasno dokazana kako kroz praksu tako i u naučnim laboratorijima.“
Dr Erik Perl
Последње учитавање од djukic-nata дана 16 Мар 2016, 11:55, учитано 1 пут укупно.

djukic-nata
Поруке:26
Придружен:11 Мар 2016, 09:11
Контакт:

Re: REKONEKCIJA

Непрочитана порукаод djukic-nata » 16 Мар 2016, 11:40

“Jasno je da se u zdravstvu dešava značajan pomak koji uključuje sve više i više vrsta alternativnih zdravstvenih praksi. Zainteresovanost medicinskog establišmenta raste posebno za ideje koje bi ranije bile čak i ignorisane. Nije u pitanju puko dobročinstvo. Činjenica je da svet napreduje i da klasična medicina mora da se uključi u proces promena kako ne bi ostala isključena. Klasična medicina više nije Bog i njeni podanici više ne dolaze da se mole. Na nacionalnim zdravstvenim samitima vi sada vidite praktičare mnogih različitih disciplina zdravstvene zaštite koji su na istom nivou na kojem su i vodeći lekari . Alternativna, komplementarna i integrativna medicina zamenjena je komplementarnim, alternativnim, integrativnim sistemom zdravstevne zaštite. Kaže se da napredak korača korak po korak... jedna promena za drugom. Ko zna, možda će se jednog dana za istim stolom okupiti naučni zanesenjaci, muškarci i žene duhovnici i kul lekari, i videti jedni u drugima ono što svi oni zaista jesu – ljudi koji isceljuju ljude.”

- dr Erik Perl

djukic-nata
Поруке:26
Придружен:11 Мар 2016, 09:11
Контакт:

Re: REKONEKCIJA

Непрочитана порукаод djukic-nata » 16 Мар 2016, 11:43

"Svi posedujemo sposobnost da nosimo ove nove frekvencije isceljivanja. To nije dar par odabranih ljudi..."
- dr Erik Perl

djukic-nata
Поруке:26
Придружен:11 Мар 2016, 09:11
Контакт:

Re: REKONEKCIJA

Непрочитана порукаод djukic-nata » 20 Мар 2016, 10:16

"KOLIKO JE SEANSI POTREBNO DA BI DOŠLO DO ISCELJENJA?"

"Prva seansa, možda čak i deo prve seanse, može biti više nego dovoljna. U principu se savetuje da planirate tri seanse. I mada je svaka seansa specifičan doživljaj, često se nešto posebno zanimljivo događa u trećoj seansi.
Isceljenje se zbiva u trenutku. Ono što zahteva ”vreme” jeste da klijent “odluči” prihvatiti isceljenje. Ako ne primite sve što ste očekivali nakon prve, druge ili treće seanse, vreme je da se prepustite i dozvolite da se stvari same od sebe razvijaju. Ako ne primite ništa nakon trećeg isceljivanja, Rekonektivno isceljivanje možda nije pravi način da primite ono što OČEKUJETE u tom trenutku vašeg života. Ponoviću opet, možete se prepustiti i dozvoliti da se dogodi ono što se treba dogoditi. Možda se odlučite vratiti kroz tri, šest, možda osamnaest meseci.
Jedine situacije u kojima bih savetovao još nekoliko dodatnih seansi su: a) ako vam se dogodi nešto novo; ili b) ako ste doživeli jasan, prepoznatljiv, pouzdan napredak nakon prva tri dolaska i čini se da bi trebalo ići još malo dalje. U tom slučaju bi trebalo imati još nekoliko seansi. Nakon toga, ponovo bih savetovao da se prepustite i dozvolite da se proces vremenom odvije.
Rekonektivno isceljivanje ne podrazumeva redovne posete ili “vezivanje.” Nema potrebe da dolazite na isceljivanja jednom nedeljno, ili redovno na bilo koji drugi način. Kada ste jednom završili sa seansama, “imate vlasništvo” nad svojim promenama, nad svojim isceljivanjem, svojim razvojem. Vaše je. Niko vam ga ne može oduzeti. Nikada."
dr. Erik Perl

djukic-nata
Поруке:26
Придружен:11 Мар 2016, 09:11
Контакт:

Re: REKONEKCIJA

Непрочитана порукаод djukic-nata » 24 Мар 2016, 14:14







http://nbf.pl‎

Повратак на “Cudesni svet Energija”




 Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 33 госта

cron