www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

Sibinovic -OLUCI

Помогла сам многима, после 1103 маила ни један одговор да се помогне мени. Богу хвала,што ме створи овакву. Можете да ме мрзите,можете да ме волите али морате да ме поштујете!
pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
Sibinovic -OLUCI

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 24 Феб 2020, 13:38

Jednog dana kada sam isla po gorivo na pumpi videla sam vizit kartu Firme Milos Sibinovic koja radi oluke. Uzela sam je i sacuvala.Kada je kuca uradjena, bez zavrsnih radova i prozora, pozvala sam broj 069-137-650-7.
Milos je dosao istog dana, posto je bio u prolazu. Prijatan covek, profesionalac vidi se odmah, kako pristupa musteriji, opusten i spreman na salu. Pogledao je kucu, obisli smo je spolja i usli unutra. Sedeo je na daskama koje su bile spremne za pod, pijemo tako sok i pricamo. Nekako po ceni koju je rekao, razmisljam kako cemo da uklopimo sve to. Rec po rec, o gradnji, ko je pomogao, kako smo mi ucestvovali, dodje mu jedno pitanje to vidim da je bilo iznenada, posto sam pricala o tome kako smo cekali dva meseca skoro beton za temelj kuce
Gde ste spavale ti i majka? pita Milos
U kolima, mi i nase kuce...odgovorih mu, nastavim da pricam kako je bilo, kad je bilo najteze, o dozivljajima koji su pratili taj period i Milos onako iznenadjeno kaze
-Ja ne mogu da verujem da Ti os evmu tome pricas sa osmehom, gledam te i ne mogu da verujem, na tvom mestu bih kukao. Tvoja majka i ti da spavate ispred kapije u autu... ta zena je heroj i ti...slusaj Ja imam decu i zelim da njima ostavim lep blagoslov da su ziva i zdrava... sve sto treba oko oluka za Vasu kucu to ja castim, uradicu to besplatno.. da ste zive i zdrave Tvoja majka i ti.
Mislim da smem da se opkladim da je glas zadrhtao...
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “Пепељугина Акција”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 7 госта