Jednog dana kada sam isla po gorivo na pumpi videla sam vizit kartu Firme Milos Sibinovic koja radi oluke. Uzela sam je i sacuvala.Kada je kuca uradjena, bez zavrsnih radova i prozora, pozvala sam broj 069-137-650-7.
Milos je dosao istog dana, posto je bio u prolazu. Prijatan covek, profesionalac vidi se odmah, kako pristupa musteriji, opusten i spreman na salu. Pogledao je kucu, obisli smo je spolja i usli unutra. Sedeo je na daskama koje su bile spremne za pod, pijemo tako sok i pricamo. Nekako po ceni koju je rekao, razmisljam kako cemo da uklopimo sve to. Rec po rec, o gradnji, ko je pomogao, kako smo mi ucestvovali, dodje mu jedno pitanje to vidim da je bilo iznenada, posto sam pricala o tome kako smo cekali dva meseca skoro beton za temelj kuce
Gde ste spavale ti i majka? pita Milos
U kolima, mi i nase kuce...odgovorih mu, nastavim da pricam kako je bilo, kad je bilo najteze, o dozivljajima koji su pratili taj period i Milos onako iznenadjeno kaze
-Ja ne mogu da verujem da Ti os evmu tome pricas sa osmehom, gledam te i ne mogu da verujem, na tvom mestu bih kukao. Tvoja majka i ti da spavate ispred kapije u autu... ta zena je heroj i ti...slusaj Ja imam decu i zelim da njima ostavim lep blagoslov da su ziva i zdrava... sve sto treba oko oluka za Vasu kucu to ja castim, uradicu to besplatno.. da ste zive i zdrave Tvoja majka i ti.
Mislim da smem da se opkladim da je glas zadrhtao...