www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


Саопштење о прикупљеној помоћи угроженима у катастрофалним п

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
Саопштење о прикупљеној помоћи угроженима у катастрофалним п

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 05 Јун 2014, 13:09

Савез инжењера и техничара Србије - СИТС, чланови Управног одбора и запослени у Савезу издвојили су око 230.000 динара, као свој допринос за хуманитарну помоћ у отклањању штета и последица од катастрофалних поплава у Србији и средства ће бити уплаћена на рачун који је отворила Влада Републике Србије за ове намене.

Савез геодета Србије, колективна чланица СИТС, прикупио је око 490.000 динара и наведена средства биће уплаћена у Фонд солидарности на наведени рачун Владе Републике Србије.

Друштво инжењера и техничара Гроцка, колективна чланица СИТС, посебно се ангажовало на прикупљању хуманитарне помоћи угроженим подручјима и испоручене су веће количине хране, воде за пиће и средстава за хигијену.

Многе колективне чланице Савеза прикупљају средства и ангажоване су на пружању помоћи у отклањању последица катастрофалних поплава.

Већи број чланова нашег Савеза и колективних чланица Савеза, као и Инжењерске академије Србије, различитих инжењерских струка, ангажовано је на пружању стручне помоћи и решавању многих проблема у процени и санирању насталих штета од поплава и клизишта у Србији.

Генерални секретар СИТС
Мр Бранислав Вујиновић

http://www.sits.org.rs/textview.php?file=404.html
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “D.I.T.Grocka”
 Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 3 госта

cron