www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

11 Акција за Дом у Алексинац,12 Акција за дом у Неготину

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
11 Акција за Дом у Алексинац,12 Акција за дом у Неготину

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 23 Јан 2010, 18:12

Ове две акције су урађене тако што је Удружење био њихов гост, и ту су ушли Митја , Цица И Оља eusa_clap.gif :clover:

Некако увек је Лилит тј Метери ишла на акције и правила ми друштво а ово је било први да су ишли без менеи било им је баш посебно искуство
А како је то изгледало

Ево како је то укратко рекла Цица

Никад више нећу да идем, јако ми је било тешко јер они ништа тамо немају.
Оља је била са тугом на лицу јер је и њу то све погодило али Митја је издржао све како треба
Том приликом су однели гардеробу,слаткише и играчке.Причали су са Управницама, и изненадили су се како су им тада биле плате, око 6.000 динара и Цицу је јако погодило када је чула да саме Васпитачице доносе од своје деце гардеробу и дају деци из дома.У овим акцијама се потврдила мооја предпоставка да сви само дају за Београдске установе , ваљда им је то ту испред носа што је и потврдило да смо чекали у ред када смо обишли децу у ранијим акцијама око Нове Године јер сви само иду код њих.

Што јужније то тужније, на жалост а дете је дете, па и деца у дому имају право да добију и слаткиш и неки поклон која живе и ван Београда јер велика је Србија.
с обзиром да су нам и Акције на форуму нападнуте и скинуте покашавам да све вратим на место овим постовима и да испричам како су нам акције протекле
Прилози
Picture 00311 cica smanjena.jpg
Наша Цица
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

http://nbf.pl‎

Повратак на “2008 година наш званични почетак”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 2 госта