www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

Како су модерни мускетари завршили 2007 годину

Представљање Пријатеља и Пепељуге21века и почетак нашег дружења
pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 20 Јан 2010, 02:44

Ja bih predlozila jednu akciju da u toku oktobra , recimo pri kraju meseca posetimo ili neko odlejenje bolesne dece na onkologiji, ili u institutu za majku i dete, ili da odemo do zvecanske

ima li dobrovoljaca ?

Postavljeno: Petak, 28 September, 2007 13:26:15

:yes:

Тако је једне ноћи у Септембру једна девојка сама тужна и сломљена позвала људе да јој се прикључе И тако је као чаролијом све кренуло међу првима је јавила Лилит тј Метори, наша Јелена...као и други који су прикључили

Ево шта се све и урадило

1 akcija je bila podeljena na dva doma sto se moze nazvati da je prvi put bilo dve akcije
jedna za dom u Zvecanskoj gde su mala deca u uzrastu od beba do 5 godina
odneta je i poklonjena garderoba i slatkisi i igracke
ucestvovale su tri osobe sa sajta i jedan prijatelj sa strane
Malmil je poslao paket prvi za decu , Lilit011 je ucestvovala kao musktar licno i pepeljuga21veka i Nesa covek koji je organizavao prevozНеша је преминуо јуче под апаратима, мој пријатељ лични и пријатељ удружења који је поклонио доста ствари

2 akcija je poseta domu Drinka Pavlovic gde je odneta pomoc u vidu garderobe, obuce,pomoc za njih je poslala Finiks tj donela za Beograd licno

3 odlazak i davanje pomoci je usledio odmah sledece subote u kojoj su ucestvovale Lilit011 i pepeljuga21veka
odlazak za Zvecansku gde su mala deca, odnesena je pomoc u garderobi i slatkisima i ponekoj igracki

4 odlazak za pruzanje pomoci i druzenje smo organizovali za decu na onkologiji
ucestvovali su mnogi ljudi kako iz zemlje tako i iz inostranstva, zahvaljujem Lotosovom cvetu,i sledecim ljudima
Lilit011, Klinac,Daba,Maragarita,Mikilav62 i njegovoj prijateljici na izuzetno vrednom poklonu deci,i mojim prijateljima Porodici Lalovic gde je Mirjana lalovic sa svojom decom iz skole osnovne 'Filip Kljajic Fica' odrzala predstavu deset ljutih gusara
ova akcija je izasla u dnevnom casopisu lista'Sutra'
Прилози
PA270014.JPG
Покојни Неша, са прве акције, ишли смо његовим колима
Јако га је погодило све ово што је видео и помагао нас је колико је могао, није био Отац али је јако патио због тога
Велики пријатељ и Човек
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Re: Како су модерни мускетари завршили 2007 годину 5 акција

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 20 Јан 2010, 03:37

za 19 decembar je bila 5 akcija za decu u domovima

pre akcije je bio skup clanova i prosao je u radnom delu koji je obuhvatio razgovor zа otvaranje udruzenja Carolija
na sastanku je prisustvovalo oko 30 ljudi iz cele zemlje
u akciji su ucestvovali
Lotosov cvet,Lilit011, Klinac,Bordjija, Jaguars, Zena zna,Malmil,Vanda73ns,Nikolinaja,Estler,Pepeljugicatrazi cipelicu,Radmilans,Mimi58,Maragarita, Feeniks,Paulicz,Marinamarina,Marina73,Cicamedica, Radoznalavesela,Zozl,Kalasnjikov,Vronski,Kolacic,
Cica50, Mitjazr,Legija19,Kanas,Pops 64,Bmrg,Estler,Goxyroxy,Daniluska, Tuturutubg,Mine,i ostali sa drugih mesta i zemalja
tom prilikom 4 automobila pomoci je odneto i podeljeno

za Zvecansku,
Materinski dom
dom Jovan Jovanovic Zmaj kao i
poseta jednoj devojcici na klinici privatnoj gde je operisala tumor oka, kao
i poseta onkologiji decjem odeljenju gde su podeljeni pokloni
paketici za siromasnu decu na teritoriji opstine Plandiste u organizaciji Goxy roxy,

u organizaciji Vronskog su uz pomoc MTS-A podeljeni mobilni telefoni deci koja nisu dobila u domu JJZmaj posto je samo njih dvioje dobilo mobilni i jedan sticenik MP3plejer

zahvaljujem ovom prilikom svom clanovima kluba koji su bili uz nas
koji su nas bodrili, podrzali svojim lepim zeljama i moralnom podrskom, znacilo je mnogo da istrajemo jer iskrno sama sam bila umorna ali Bogu hvala uz musketare smo uspeli da ovo sve lepo uradimo i obradujemo decu na nas navjeci dan posvecen jednom svecu Sv. Nikoli

hvala vam sto ste mi pomogli da carolija uspe i da je prenesemo da zazivi svojim zivotom u 2008 godini
vasa pepeljuga21veka

И тако смо кренули :clap: eusa_clap.gif eusa_clap.gif eusa_clap.gif eusa_clap.gif kolo.gof :runaround.gif: :baloni: :snoopy: :kiss.gif:
Прилози
18520003.jpg
Јован Јовановић Змај и наша акција
18520003.jpg (10.69KiB)Прегледано 31188 пута
18520008.jpg
18520005.jpg
Наш Митја из Зрењанина, моја кочија поред њега

Душа и Срце
Beograd,8.12.2008. 010.jpg
Наш скуп када је потекла идеја о Удружењу
18520004.jpg
Митјина кочија опет у акцији

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 05 Јан 2011, 21:53

Znam da sam ih imala, ali eto, Bogu hvala sad imam i aparat pa sam resila da slikam
Прилози
DSCI0231s.jpg
DSCI0235ss.jpg
DSCI0238s.jpg

vasa
Поруке:17
Придружен:27 Окт 2009, 17:03
Место:Grocka
Контакт:

Re: Како су модерни мускетари завршили 2007 годину

Непрочитана порукаод vasa » 27 Окт 2011, 14:14

Ceki pa krenula si 2007 godine, sto si napisala 2008??? Znam ovog Nesu sa slike, tj znao sam ga. Njegov sestric nam popravljao komp

http://nbf.pl‎

Повратак на “Почетак 2007 година”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 11 госта