Poštovani,
Ja sam Dejan, iz Kraljeva, i nadam se da mi neko može pomoći. Pisao sam mnogim Humanitarnim Organizacijama za pomoc, nekoliko godina unazad, ali mi niko nikada nije pomogao.
Moja majka je preminula 22 septembra, u 72 godini života, a moj otac ima 68 godina, pre osam godina je operisao krvne sudove srca (ima četiri bajpasa), a pre sedam godina je operisao žuč sa kamenom.
Ja imam 42 godine, nezaposlen sam, neoženjen, i nemam ni dana radnog staža. Sa obzirom da mi je majka preminula, sada smo, ja i moj otac, prinudjeni da živimo od njegove male invalidske penzije, od 18000 dinara, medjutim, on dobija samo 9000 dinara mesečno, tj, polovinu, jer mu druga polovina ide na otplatu bankovnog kredita, koji treba da otplaćuje još narednih par godina.
Mi živimo u staroj kući mojih pokojnih dede i babe (majčini roditelji), koja je izgradjena pre 68 godina (1950-e godine). Zemljotres koji se desio u Kraljevu, 2010 godine, napravio je razna oštećenja na kući, ali to, uglavnom, nismo sanirali do dana današnjeg, jer nemamo novca za to. Na kući treba ojačati krov, i promeniti crep, strujne kablove bi trebalo zameniti, unutra treba sanirati pukotine na pregradnim zidovima, itd.
Takodje imamo velike dugove državi za struju, vodu, i ostale komunalije, a jedva se prehranjujemo (baš mi je pre par dana stigla opomena pred isključenje struje, zbog duga od 27000 dinara). Takodje, kad dodje zima, teško dolazimo do para za drva, baš sad gledamo kako da dodjemo do para, da kupimo drva.
Kako god, teško se prehranjujemo, a za komunilije uvek dugujemo državi.
U svakom slučaju, zamolio bih ljude dobre volje, da pomognu, koliko je to u njihovoj moći. Donacije se mogu uplatiti na sledeće načine:
Iz Srbije:
1. Uplatom na namenski dinarski račun, kod Komercijalne Banke, broj računa je sledeći:
205-0061600866914-93
Uplata se vrši na ime Dejan Banović, i vrši se bez modela i bez poziva na broj. Za svrhu uplate, može se staviti "pomoć".
Iz inostranstva:
Za uplate iz inostranstva, treba poslati bankovni ček, na ime Dejan Banović, na sledeću adresu:
Dejan Banović
Čibukovački Partizani 4
36000 Kraljevo
Srbija
Takodje, uplata se može izvršiti i na Paypal, Paypal e-mail adresa za uplatu je sledeća:
dejanb.kv@gmail.com
Unapred zahvaljujem.