www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

Нека угледа сунце!

Уредник:vcvolodja

zoxyf
Поруке:90
Придружен:06 Апр 2008, 20:33
Контакт:
Нека угледа сунце!

Непрочитана порукаод zoxyf » 08 Мај 2012, 17:02

УБИСТВО ЈОШ НЕРОЂЕНЕ ДЕЦЕ ЈЕ ГРЕХ ПРОТИВ БОГА, ЧОВЕКА И ПРИРОДЕ!

"Све ми је слободно, али све не користи; Све ми је слободно, али све не изграђује."
(1 Кор. 10,23)

Слика

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:

Нека угледа сунце!

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 14 Мај 2012, 12:03

Na ovu temu Ikonopisac Marija Vuckovic je pocela da radi serijal Ikona i slika koje slave Majku i dete, steta sto nemamo kontakt u nekoj inostranoj galeriji da se to sve izlozi.Zoxyf hvala ti!!!
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

zoxyf
Контакт:

Re: Нека угледа сунце!

Непрочитана порукаод zoxyf » 08 Нов 2012, 17:04

Ово сам прочитао са једног форума и прича је поучна .
Забринута жена је отишла код гинеколога и питала га:
Докторе, имам озбиљан проблем, и очајно ми треба твоја помоћ! Имам бебу која није још напунила годину дана, а ја сам опет трудна! Не желим да имам децу тако близу једно другога!“
Доктор је рекао:
Добро и шта желиш од мене сада?“
Жена:
Желим да извршите абортус, да окончам ову трудноћу, и рачунам на вас да ћете ми помоћи!“

Доктор се замислио, и након подужег ћутања је рекао жени:
Ја имам за вас једно боље решење за твој проблем. Мање је опасно за тебе.“

Она се насмјешила мислећи да ће доктор извршити абортус. Он је наставио:
Видиш, како би ти олакшали па да немаш две мале бебе у исто вриеме о којима ћеш водити бригу, хајде да убијемо ову бебу коју држиш у рукама! На овај начин, чак себи можеш приуштити мало одмора док се ова друга беба роди. Ако си већ наумила да убијеш једно дете, није ни битно које. Али на овај начин, неће бити никаквог ризика за тебе и твоје здравље.

Жена је почела да вришти:
Не докторе!!!
То је страшно!!!
Па то је злочин да убијем дете!!!“

Доктор:
Слажем се с тобом , али малоприје ми се чинило да је то била најбоља солуција за тебе.“

Доктор се осмјехнуо јер је схватио да је она схватила поенту. Он је успeо да увери ову мајку да нема разлике између убиства већ рођене бебе и оне која је још увијек у стомаку. Злочин би био исти!
Слика

zoxyf
Контакт:

Re: Нека угледа сунце!

Непрочитана порукаод zoxyf » 24 Дец 2012, 20:55

Прелеп видео , видео где јасно видимо сву лепоту Божијег стварања , лепоту и чистоту Божије творевине , Слава Богу!!!

И како неко сме и да помисли на убиство овакве лепоте и оваквог анђела , сузе су ми потекле гледајући овај видео и дивећи се Божијој лепоти!

Слика

http://nbf.pl‎

Повратак на “"Зашто абортус треба забранити,осим када је то медицински неопходно"”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 6 госта