Predlazem da se dogovorimo da se pomoc prikupi
Starija cerkica ide u 1 razred ,i u razgovoru sa Zoranom sam spomenula da cemo na jesen da pomognemo u skolskom priboru, i novoj obuci za nju, pred polazak u skolu
Vase ideje cu zamoliti da mi napisete , javite porukom ili kako god budete nasli za shodno, zahvaljujem ovom prilikom Zingu 1965 koji je uspeo da zadrzi Klub Lepih Zena kao moderator na sajtu gde je DUDA bila osnivac i na pokazanoj ljudskosti i spremnosti da se ucini nemoguce
Takodje zahvaljujem svim ljudima koji su podrzali ovu inicijativu
Pokazimo da je DUDA imala zaista prijatelje od krvi i mesa , ne samo virtuelne prijatelje
Carolija ce na dan Parastosa prineti jedan venac na Dudinu vecnu kucu u ime svih prijatelja
Zahvaljujem vam na citanju ove teme i zamolicu da uzmete ucesce predlogom, savetom sta mozemo da ucinimo za Porodicu nase DUDE
Do dana danasnjeg niko se ovde nije prijavio, toliko o pomaganju koje imaju ljudi koji su na sav glas vikali da ce ONI prvi izaci u susret, ja se izvinjavam ako delujem strogo i odvratno ali mislim da ovo sve govori o stanju duha ljudi.Zingo je jedina osoba koja je ispostovala dogovor i koja ce Zorana i decu nase drage Dude da vodi na Ohrid na letovanje o svom trosku.
Da Carolija ne zaboravlja , dajem osvrt sada na ovu temu , tj na ovu porodicu , preciznije dve devojcice koje se spremaju kao i sva ostala deca za skolu.
Ovde je potreban donator za skolski pribor za predstojecu skolsku 2010 - 2011 godinu.
Znaci ovde je jasan poziv da se neko prijavi, u slucaju da se niko ne nadje, onda ce to Carolija ( Par ljudi ukljucujuci i moju malenkost da zavrsi sve )
Hvala , i nadam se iskreno da ce neko da se javi.
S postovanjem Pepeljuga21veka