www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

Secanje na Dusicu Dudu Maragaritu

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
Re: Secanje na...

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 10 Јун 2009, 12:39

Predlazem da se dogovorimo da se pomoc prikupi
Starija cerkica ide u 1 razred ,i u razgovoru sa Zoranom sam spomenula da cemo na jesen da pomognemo u skolskom priboru, i novoj obuci za nju, pred polazak u skolu
Vase ideje cu zamoliti da mi napisete , javite porukom ili kako god budete nasli za shodno, zahvaljujem ovom prilikom Zingu 1965 koji je uspeo da zadrzi Klub Lepih Zena kao moderator na sajtu gde je DUDA bila osnivac i na pokazanoj ljudskosti i spremnosti da se ucini nemoguce
Takodje zahvaljujem svim ljudima koji su podrzali ovu inicijativu
Pokazimo da je DUDA imala zaista prijatelje od krvi i mesa , ne samo virtuelne prijatelje
Carolija ce na dan Parastosa prineti jedan venac na Dudinu vecnu kucu u ime svih prijatelja
Zahvaljujem vam na citanju ove teme i zamolicu da uzmete ucesce predlogom, savetom sta mozemo da ucinimo za Porodicu nase DUDE
Do dana danasnjeg niko se ovde nije prijavio, toliko o pomaganju koje imaju ljudi koji su na sav glas vikali da ce ONI prvi izaci u susret, ja se izvinjavam ako delujem strogo i odvratno ali mislim da ovo sve govori o stanju duha ljudi.Zingo je jedina osoba koja je ispostovala dogovor i koja ce Zorana i decu nase drage Dude da vodi na Ohrid na letovanje o svom trosku.
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Re: Secanje na Dusicu Dudu Maragaritu

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 23 Јан 2010, 16:14

Била је међу првима која се јавила када сам оставила прву поруку на нету и позвала људе ако желе да се прикључе

maragarita

Privatna poruka

prilozila bih i veliki broj knjiga za biblioteku

Postavljeno: Sreda, 03 October, 2007 15:46:10

:cry:

Поред књига, дала је две писаће машине, гардеробу и свој осмех иако тешко болесна али је подржавала наш рад.Увек ћу те памтити и бити захвална!

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Secanje na...

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 11 Авг 2010, 14:59

Predlazem da se dogovorimo da se pomoc prikupi
Starija cerkica ide u 1 razred ,i u razgovoru sa Zoranom sam spomenula da cemo na jesen da pomognemo u skolskom priboru, i novoj obuci za nju, pred polazak u skolu
Vase ideje cu zamoliti da mi napisete , javite porukom ili kako god budete nasli za shodno, zahvaljujem ovom prilikom Zingu 1965 koji je uspeo da zadrzi Klub Lepih Zena kao moderator na sajtu gde je DUDA bila osnivac i na pokazanoj ljudskosti i spremnosti da se ucini nemoguce
Takodje zahvaljujem svim ljudima koji su podrzali ovu inicijativu
Pokazimo da je DUDA imala zaista prijatelje od krvi i mesa , ne samo virtuelne prijatelje
Carolija ce na dan Parastosa prineti jedan venac na Dudinu vecnu kucu u ime svih prijatelja
Zahvaljujem vam na citanju ove teme i zamolicu da uzmete ucesce predlogom, savetom sta mozemo da ucinimo za Porodicu nase DUDE
Do dana danasnjeg niko se ovde nije prijavio, toliko o pomaganju koje imaju ljudi koji su na sav glas vikali da ce ONI prvi izaci u susret, ja se izvinjavam ako delujem strogo i odvratno ali mislim da ovo sve govori o stanju duha ljudi.Zingo je jedina osoba koja je ispostovala dogovor i koja ce Zorana i decu nase drage Dude da vodi na Ohrid na letovanje o svom trosku.

Da Carolija ne zaboravlja , dajem osvrt sada na ovu temu , tj na ovu porodicu , preciznije dve devojcice koje se spremaju kao i sva ostala deca za skolu.
Ovde je potreban donator za skolski pribor za predstojecu skolsku 2010 - 2011 godinu.
Znaci ovde je jasan poziv da se neko prijavi, u slucaju da se niko ne nadje, onda ce to Carolija ( Par ljudi ukljucujuci i moju malenkost da zavrsi sve )

Hvala , i nadam se iskreno da ce neko da se javi.
S postovanjem Pepeljuga21veka

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Secanje na Dusicu Dudu Maragaritu

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 10 Феб 2014, 20:56

Ovih dana postavljam video koji je bio obrisan sa mojim nalogom na you tube , u cast nasoj Dusici

http://nbf.pl‎

Повратак на “Secanje na Dudu , Dusicu , Maragaritu”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 5 госта