Posle objavljenog drugog dela teksta "Pisma muskarcima " u casopisu
Vremeje.rs izgleda da sam pogodila sustinu problema i moram da kazem da mi je drago sto zivot ide dalje,jer sam veceras saznala da osoba koja mi je posluzila kao povod da sednem i napisem taj clanak , nasla svoju drugu polovinu koja odgovara njegovim afinitetima. Izazov u zivotu izostaje cesce nego u knjigama gde citamo o glavnim junacima koji se hvataju u kostac sa zivotnim iskusenjima, tako da sam sa te strane razocarana i tuzna. Nastavak teksta sledi koliko ovih dana, i ostavljam svakome da proba da procita posle objavljivanja zadnjeg dela, sve opet zajedno i shvati cemu sam posvetila vreme.
Posle 2 objavljenog dela, pozvala me je meni jako draga osoba, dete jos od svojih 17 godina. Njegov komenatar me je zamislio i naveo da nisam pisala uzalud, jer nam je drustvo sa moralom otislo toliko nisko da i nije ni cudo sto tekst i nije za druge sem za mislece ljude.
-"Sve je to lepo i istina je sto si napisala, ali sta si Ti Svetlana dobila sa tim? Tip je bogat i umesto da si ostala sa njim po svaku cenu, da iskoristis zivot,provod,putovanja ti si sad sama i grcis se tu. To se tako ne radi, vec pametno ostaje cuti i koristi... ne samo njegov novac vec ovo ostalo"
17godina i ovakvo razmiljanje... Zahvalila sam na iskrenosti koju je pokazao ali moj odgovor nije vise dao mogucnst da se nastavi njegovom replikom.
-"Ne duso, sve je to lova, jer svi izlasci putovanja i ostalo jeste novac i to njegov novac...da cutim za ono sto mi smeta, ne zelim, ne hvala, maksimum koji sam ja zelela i sto sam stavila kao izazov nije bio spreman ni da razmisli o tome a kamoli ponudi ili prozivi sa mnom,zato ja postujem kurve koje cute, trepcu zarad interetsa da njima bude kao lepo. Koliko je lepo to one znaju"
Izazov je bio i za osobu kojoj sam posvetila tekst i za mene. Moj izazov zivim svaki dan kako umem i znam i idem napred ka svom cilju.
Da boli praznina boli, no valjda je tako i bolje jer prazninu treba da popuni muskarac kome je zaista zadovoljstvo da pored njega bude uspesna zena koja zna sta zeli u zivotu i koji se ne plasi da bude deo njenih ciljeva
prelepa pesma i video...
http://www.youtube.com/watch?v=tTULdJOoxLk
G.Zverka, cestitam
http://www.youtube.com/watch?v=enppGEPbi-c