www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.

Кафанче код Метеори

Уредник:meteori

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке:3333
Придружен:03 Апр 2008, 18:22
Место:GROCKA
Контакт:
Re: Кафанче код Метеори

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 06 Мај 2009, 10:05

Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 13 Мај 2009, 18:23

[googlevideo]<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.sw ... en&fs=true" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>[/googlevideo] sta se sve moze desiti na vencanju

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 19 Мај 2010, 12:35

7 stvari koje muškarci mrze u krevetu

Saznajte šta On ne voli u seksu?

SeksDrage dame, nemojte zaboraviti da su muškarci tokom seksa ljudska bića jednako kao i vi. Koliko god Ga ponekad posmatrala kao seks mašinu i nekog kome je samo jedna stvar u glavi - postoje stvari u seksu koje muškaci preziru i zbog kojih se oni osećaju kao “meso.”
1. Nepomično ležanje

Koliko god da mislite da je muškarac zadužen za svu akciju u krevetu, nije istina. Čak i kada je u pitanju najklasičnija poza (kada je on gore) on očekuje pokrete i sa Vaše strane, u suprotnom se oseća da to radi sa nekim ko nema u sebi ni malo strasti i emocija.
2. Poljupci

Nemate sa vi potrebu za poljupcima i neprestalnim maženjem, isto to vole i muškarci. Dakle, nemojte izbegavati poljupce tokom seksa, poljubite ga u naletu strasti i uverite se sami u efekat toga!
3. Dodiri

Nemojte zaboravtiti dodirivanje. Pomislite koliko on ima strpljenja ponekad da rukom prealzi preko celog Vašeg tela i da uživa u njemu… Isto tako i on voli da njegova partnerka uživa u njegovom telu. Ukoliko ga ne dodirujete tokom seksa, ovaj čin će postati jednoličan i moguće je da će se vremenom proređivati…
4. Preuzimanje kontrole

Još uvek postoje žene koje imaju konzervativan pogled na seks i mišljenja su da je muškarac zadužen za kontrolu tokom seksa - pogrešno! Muškarci vole da je kontrola podeljena u zavisnosti od trenutka, emotivne ushićenosti i okolnosti. Na ovaj način ćete ispuniti i svoje i njegove fantazije i pojačati strast.
5. Uzvratite “uslugu”

Često se muškarci trude da pruže maksimalno zadovoljstvo svojoj partnerki. Od duge i romantične predigre do senzacionalnog orgazma. Ne zaboravite da i on očekuje trud za uzvrat, pošteno ga je zaslužio zar ne?
6. Pustite glas

Nemojte zbunjivati svog parntnera ćutanjem. Uzdahnite duboko kad Vam se nešto dopadne i budite glasni, slobodno! Ovako ćete mu pokazati šta Vam odgovara i zadovoljstvo će biti mnogo jače oboma.
7. Preuzmite inicijativu

Ako mislite da Vam seksualni život postaje jednoličan i sve uspavaniji - učinite nešto! Budite kreativni, podsetite se šta je to što ga je izluđivalo ranije ili se setite nečega o čemu je maštao, primenite ovo. Videćete šta znači “eksplozija senzualnosti” – zapamtite, svaki trud se isplati.

ete toliko od doktorke Ruth eusa_clap.gif

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Кафанче код Метеори

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 11 Авг 2010, 15:47

Domacica Meteori nam u poslu velikom, pa je nema u kafance
:eek: lele koja paucinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuke i motike!!!!!!!!!!!!!!

u redu znaci metlu u ruke, krpe i da malo osvezimo kafance :clap: :rostilj: :coffe: :martini: :zacen: :rolleyes: :coffe: :coffe:

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 21 Авг 2010, 23:19

e pošto ste sve lepo počistili aj sad ko šta pije :martini:

Daj meni martini, hladan bez secera na obodu case, sa tri kocke leda , mesan ne muckan

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Кафанче код Метеори

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 21 Нов 2011, 20:52

Milan Velickovic
Wikipedia:
• Јa znam sve!
Google:
• Јa imam sve!
Internet:
... ... • Bez mene ne možete!
Kompjuter:
• Hahaha, svi vi zavisite o meni, a ja o nikome!
Struja:
• Jesi li siguran?
Tesla:
• Ko tu koga laže?
Bog:
• Molim?

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

невероватно

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 03 Феб 2012, 17:41

Kada je pas uklonio psa na ivicu ceste i video da ne daje znake zivota tek je onda pobegao. Vrlo dirljiv snimak od kojeg ce vam najverovatnije zastati dah

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Контакт:

Кафанче код Метеори

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 09 Феб 2012, 19:49

Postovana tehnicka podrsko,
Prosle godine sam unapredila svoj Decko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primetila sam da novi program pravi neocekivane promene u modulu za knjizenje, ogranicio je pristup Cvece i Nakit aplikacijama koje su radile savrseno pod verzijom Decko 5.0. Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao vecinu mojih programa kao sto su Romantika 9.9 a instalirao neke module koje ni sama ne znam sta znace, kao sto su NFL 5.0 i NBA 3.0, sa druge strane Dijalog 8.0 i ?iscenje Kuce 2.6 jednostavno sruse ceo sistem. Probala sam da situaciju ocistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali na zalost nisam nista postigla.
Ocajna

------------------------------

Draga Ocajna,
Niste obratili paznju na deklaraciju, Decko 5.0 je zabavni paket, a Muz 1.0 je operativni sistem. Pokusajte da unesete sledece komande > C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebalo da aplikacija Muz 1.0 automatski pokrene program Krivica 3.0 i Cvece 7.0. Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda moze da pokrene Neprijatnu Tisinu 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte Tastu 1.0 i ne pokusavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije Decko. Obe ove aplikacije nisu podrzane i samo ce srusiti Muz 1.0 sistem. U sustini, to nije los program, ali ima ogranicenu memoriju i ne moze da nauci nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera, licno preporucujem vam Zacinjenu hranu 5.3 i Seksi donji ves 1.0. Oprezno koristite aplikaciju Zvocanje jer onda moze doci do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino mozete da obrisete Privatnim detektivom 5.8 ili cak Advokatom 9.8. T
o je veoma tesko izvesti pravilno jer moze doci do resetovanja sistema Muz 1.0 koje je bespovratno i zahteva instalaciju Muza 2.0.

Nenuška
Корисников грб
Поруке:1
Придружен:20 Окт 2016, 15:46
Место:Mirijevo
Контакт:

Непрочитана порукаод Nenuška » 24 Нов 2016, 13:38

Слика

Srećan rodjendan Čarobnice :wub.gif: :clover: :baloni: :snoopy: :angel.gif: :ziveli: :wine:

http://nbf.pl‎

Повратак на “Опуштено”

Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 15 госта