Sinoć smo se Darko i ja našli sa ljudima iz organizacije "Osmeh na Dar" da preuzmemo njihovu donaciju za ovu akciju. Pošto je donacija zaista bila velika (mnogo džakova sa igračkama, slatkišima, garderobom, sredstvima za higijenu, obućom..) bilo je potrebno spakovati sve u čak troje kola (PickUp, Mercedes i Fiat Stilo). Pozvala sam vozače koji voze za Kuršumliju da odmah dodju po donaciju i sve smo zajedno pretovarili u kola, a kasnije u magacin gde se nalazi sve što se vozi ipak u
petak, a što će se pakovati u kamion.
Slike sa akcije:
Hol pravnog fakulteta sa donacijom humanitarne organizacije "Osmeh na Dar"
(1) Pick-Up kola sa spakovanom donacijom humanitarne organizacije "Osmeh na Dar"
(2) Mercedes sa spakovanom donacijom humanitarne organizacije "Osmeh na Dar"
(3) Fiat Stilo sa spakovanom donacijom humanitarne organizacije "Osmeh na Dar" i sa donacijama raznih ljudi sa strane
Magacin gde smo pretovarili sve stvari koje će se voziti za Kuršumliju.
Među stvarima je sakupljeno sve i svašta - od sredstava za higijenu, garderobe, obuće, igračaka, knjiga, časopisa do sokova, slatkiša ...
Hodnik ispred magacina gde se nalazi još džakova sa igračkama, garderobom, obućom...
Zaista hvala svima od srca koji su učestvovali i pomogli akciju! Da nije bilo organizacija Čarolije i Osmeh na Dar ova akcija ne bi bila ovako uspešna!
Kao što rekoh u
petak se polazi za Kuršumliju, najverovatnije rano ujutru.
Vrlo sam zadovoljna ovom akcijom