www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


KAKO SMO SVI ISCELITELJI?

Autorski deo Natase Djukic Velickovic
djukic-nata
Поруке: 26
Придружен: 11 Мар 2016, 09:11
Контакт:

KAKO SMO SVI ISCELITELJI?

Непрочитана порукаод djukic-nata » 14 Мар 2016, 10:21

LjUDSKO TELO je dizajnirano da samostalno konstantno i automatski odrzava svoje zdravlje; ono radi danju i noću u cilju snabdevanja, revitalizacije, izgradnje, opuštanja, ono uravnotežuje i leči samo sebe (uprkos našim upornim nastojanjima da ovaj rad sabotiramo!).
Pored toga, čovek poseduje veliku snagu uma, koja može biti svesno usmerena i korišćena u svrhu lečenja.
Naše ruke su posebno značajne za ovo. Kad nas boli stomak, glava, kad imamo neki ubod, kad se posečemo..., svako od nas instiktivno stavlja svoje ruke na povređeno ili bolno mesto. Zasto? Postoji prirodni put koji vodi iz temena naše glave preko srca pa sve do naših ruku i dlanova. Duhovna energija silazi kroz naše teme (tzv. krunska čakra), prolazi navedenom putanjom i pojavljuje se u našim dlanovima.
Kao što vec znamo, energija je ta koja dozvoljava i olakšava integraciju spiritualne energije u materijalni svet. Energija je prisutna u svemu. Pa zašto onda nismo svi predajnici ove energije koja leci? Jesmo! -- barem potencijalno.
Nakon rođenja i dok smo još bili bebe, svi smo bili moćni predajnici Izvorne energije.
Ali tokom vremena svi smo se ustalili na nekim nižim vibracijama fizičkog sveta (proces je ubrzan i produbljen modernom civilizacijom i obrazovanjem), prosto smo "zaboravili" našu vezu sa Izvorom. Naše prirodno stanje opuštenosti i lagodnosti postalo je tenzija i nelagodnost.
Prirodni tokovi energetskog strujanja kroz naše telo su postali blokirani i stagnirajući.
Nadam se da sam vam ovo objasnila na vrlo jednostavan način.
60957_3949282099270_589625977_n.jpg

http://nbf.pl‎

Повратак на “Cudesni svet Energija”
  Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 11 госта

cron