U navedenom obracanju se izdvaja moj stav licni i misljenje o pisanju u delu sajta pod imenom BASTA
S obzirom da se tu nasla na udar i oblast humanitarnog delovanja tj rada, smatram jako neumesnim, narocito posle jasnog izrecenog stava da se ne mesam u pisanje niti politiku koja se vodi na sajtu
http://www.nasagrocka.info , da u vreme kada mi se blizi obelezavanje proslave 7 godina rada ,a svi ili jako dobro znaju kako sam radila, ili okrecu glavu od svog stida i srama sto namerno nisu pomogli, da se sada krene sa tekstovima koji na podsmesljiv i uvredljiv nacin predstavljaju humanitarni rad i delatnost.
Takodje cu dodati i sledece
Ovde se ne govori o Meni , i mom radu, vec o osobi koju licno ni ne poznajem , i koja ako ima neke zelje i ambicije da se ovim poslom bavi, moze to uraditi na milion nacina, to je njeno pravo kao i svakog ko u Apr ode i spremi papire, to me ne dotice, vec samo pisanje i nacin na koji se humanitarni rad ismejava. Poznato je da je ovo ne pokrivena oblast na zalost, i lako je bilo kome ko pravi nesto humanitarno ako iza njega stoji bilo koja organizacija ili institucija koja podrazumeva i novcana sredstva, to se ne moze zabraniti niti osporiti, ali ako se sam humanitarni rad uzima u ocaju ili nameri da se nekom trecem ucini steta onda se postavlja pitanje dubine ocaja ili cilja.
Ne znam ko pise te tekstove niti sta je bila namera da poklopi njih bas u vreme kada ulazem maksimalne napore daCAROLIJU odrzim na nivou opstanka, ali predpostavljam da kada nekoga ne mozete da slomite drugim sredstvima onda idete na najmilije i najrodjenije, kao sto ja dozivljavam Caroliju kao svoje cedo.
Ili je mozda po pitanju, cekanje na moju reakciju , a zna se da umem da budem jako nezgodna kada me neko dirne gde ne treba i da to bude mozda razlog da se izbacim sa mesta na kome jesam i mozda u ovom spomenutom mediju.
S obzirom da na sajtu medija uvek komentarisem samo sa mojim imenom i sa mojom licnom mail adresom, nikada nisam pa cak ni na savet da otvorim lazni nalog ,pisala skrivena , jer sve napisano kao komentar mogla bih i u lice da kazem onima na koje se komentar i odnosio.
I da dodam jos nesto ali bitno
Kao neko sa strane, u ovom slucaju Osnivac javnog medija, sam bila i reporter, novinar, fotograf, saradnik , a najvise podrska coveku G.Zeljku Matorcevicu, koga smatram da sam mu Prijatelj, i kao takva i koristila priliku da ga za srce ujedem kada ga napadnem zbog neslaganja u politici koju vodi, imam i ovo da napisem
Sa obe strane na zalost sam shvatila da postoje ljudi kojima nije u interesu POZITIVNO VODJENJE POLITIKE NEZAVISNOG JAVNOG MEDIJA, kao i POLITIKA VODJENJA JAVNIH PREDUZECA ukljucujuci i samu OPSTINU GROCKA ,vec skriveni licni razlozi , gde se zeli obracun sa POZICIJOM I OPOZICIJOM, polukadrovi sa obe strane, gladni, nezasiti, nemoralni, nekulturni,neobrazovani i tako dalje. Steta koja je proizisla iz ovog neprestanog okrsaja gde se ne zna sta cija funkcija nosi, situacija gde se ne postuju pravila tj zakon (bilo je toga ohoho
gde sujeta toliko vlada da se krse sva moguca prava coveka, ili se ne vidi zamka u koju se najcesce upada nepripremljen.
Ako se na nesto ukazalo, sa dobrom namerom, docekivano je noz, ako se zelelo izneti i predstaviti , nalazili su se tako glupu razlozi, da ako bi glasacko telo bilo upoznato bilo bi smejanja po carsiji,ako se zelela pruziti ruka mira da se smire strasti zbog sujetne osobe koja je mislila da je bitna sve je padalo u vodu i islo se sve dublje u jaz koji je toliko veliki da ne vidim nacin da stane sa svime time.
Neumesnom i bezveze pisanju u delu javnog glasila BASTA nije mesto u ozbiljnom i registrovanom Javnom mediju NasaGrockaInfo, ALI OVDE SE NISTA NE PITAM NA ZALOST PO TOM PITANJU , i moje je licno misljenje da 90 posto sankcija prema Caroliji i Nasagrocka info idu samo zbog nje.
Cemu sve to i zasto????????????? Pitala bih na zajednickom sastanku obe strane , sto ce doci u mesecu Linburgu koliko vidim ali to je na stetu obe strane .
Profesionalno vodjenje bilo koje organizacije krasi samo jedno pravilo
Seci sto ne valja, sto donosi lose stvari,menjaj saradnike dok ne naidjes na osobu zbog koje neces crveneti, lose odluke sankcionisi , i nateraj svakog da plati svoju gresku.
Licno jako mi je zao sto sam se i nagledala i naslusala gluposti sa obe strane, nekih izgovora koji ne da nemaju veze sa zdravim odlukama da sam rado bila sa strane ali na zalost i prihvatila sankcije koje su preduzete prema meni samo zbog necijih sujeta. Da li sam toliko bitna nekome da me sankcionise??? Hvala na komplimentu svakako
I na kraju shvati kao Covek, da niko nije savrsen pa ni ti, greske se dogadjaju , normalne se ali uci iz njih ...................moj savet za sve navedene gore, a savet meni trepci trepci tim trepkama, i smej se jer ti to ionako krezavoj ipak lepo stoji
Toliko od mene za ovaj put, jer umarate me glupostima iako se trudim da ne reagujem ipak nasednem pa padnem