www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


69Akcija za Bolnice Rehabilitacioni centar Dragisa Misovic 2

I ove godine nastavljamo rad
pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке: 3327
Придружен: 03 Апр 2008, 18:22
Место: GROCKA
Контакт:

69Akcija za Bolnice Rehabilitacioni centar Dragisa Misovic 2

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 07 Авг 2013, 13:20

Nasa druga Akcija za Bolnice u sklopu Akcije za Bolesnike je u toku i bice gotova ove nedelje.
Kao sto znate ako imate volje, zelje i vremena, ukoliko imate polovnu posteljinu, jastuke, pidzame, peskire, papuce, sapune, cebad, poklonite i tako postanite donator bolnicama, pomognite bolesnicima da se osecaju prijatnije, dostojanstveno a i pomognite osoblju bolnica.
Ocekujte slike i snimak
Hvala!!!
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке: 3327
Придружен: 03 Апр 2008, 18:22
Место: GROCKA
Контакт:

69Akcija za Bolnice Rehabilitacioni centar Dragisa Misovic 2

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 14 Авг 2013, 20:25

http://nasagrocka.info/index.php?option ... &Itemid=99Два болничка кревета премала за уручену помоћ

carolija.ortopediji

Хуманитарна организација „Чаролија Пепељуга и пријатељи 21.века“ из Гроцке, у оквиру акције „За болнице“, данас донирала Рехабилитациони центар болнице „Бањица“

Препун pick-up са опремом неопходном болницама широм Србије, данас је стигао до Бањице. Презадовољно особље болнице се обрадовало стварима које су им недостајале, јер ће коначно допунити своје истрошене залихе болничке постељине, јастука, папуча, огртача... Добили су и механичку шеталицу, која је потребна за полупокретне болеснике , која је дар организације „Света Анастасија“ из Холандије.

Светлана Урошевић: Жао ми је што се грађани Гроцке не одазивају на ову акцију

- Данашња посета, прва у оквиру акције „За болнице и болеснике“ је протекла у знаку поклона/донација у виду половних ћебади, постељине, јастука, доњег веша, папуча за собу болесника, кућних хаљина, огртача и пешкира. Ова акција је била количински ограничена простором једног стандардног „пикапа“ као што је наш, али у који кад се све послаже може много да стане. Срећна сам што сам успела да, малтене, сама изгурам ову прву акцију. Захваљујем се и екипи медија НашаГроцкаИнфо која је учествовала у данашњој акцији, бар што се тиче помоћи око самог транспорта, а мени је то велика услуга. Жао ми је што се грађани Гроцке, као и остали, не одазивају на ову акцију јер свако од нас има кући полован пешкир или неко старо ћебе, постељину и томе слично. Постоји пуно, нажалост, болесника који долазе из унутрашњости у главни Клинички центар а и Бањица спада под њега, ради свог здравља односно лечења а да немају ни оно најосновније.

Ако тражите хуманост у себи, онда се запитајте како бисте се Ви осећали да сте Ви на нечијем месту (или неко Вама драг) а да сте Ви лично спречени да му однесете оно што му је најпотребније. Изузетно и љубазно особље болнице труди се да сваки пацијент буде јако добро збринут, али су услови лоши. Ово је једно велико хвала свим докторима, првенствено зато што се боре за сваког нашег пацијента.

Моја мала организација ће да настави да чини колико може. Ако имате дозу хуманости и ако желите да се прикључите, имате наше контакте. Не кошта Вас ништа а некоме ће то заиста значити, нарочито кад је у питању болестан човек, изјавила је за НашаГроцкаИнфо Светлана Урошевић директорка хуманитарне организације „Чаролија Пепељуга и Пријатељи 21. века“ и додала да ће се акција наставити, а тренутно траже болницу из унутрашњости Србије којој ће помоћ отићи.

И тако још један хуман гест долази од онога који има најмање. А када би они што имају дали и делић свог времена и прикључили се овој акцији, можда нам болнице више не би биле без постељина, пиџама и осталих ствари преко потребних за болеснике. Свакако, хуманост и јесте оно на шта смо сви ми изгледа одавно заборавили шта значи, а ово је чист и јасан пример како се то ради, који би требао све нас да помало тргне, да се запитамо о нама, нашој хуманости....
Прилози
carolija.ortopediji.jpg
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!


http://nbf.pl‎

Повратак на “2013 godina”
  Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 10 госта

cron