Ова Акција је била уврштена међу остале бројем, али пошто је специфична и већ има тендеције да крене неким својим током, биће изузета од броја.
Као што сте могли да читате док је тема била стара , реч је о испуњењу жеље наше чланице и пријатељице Марије Вучковић да се парови који се нису венчали у Цркви то ураде, као и да се некрштени крсте у духу Православља. Помишљено, речено ево и учињено.
Вас, позивам да обавестите све оне који се нису венчали у Цркви, или се нису крстили из разно разних разлога, то ураде под Благословом Његове Светости Патријарха Српског Г. Иринеја 07.августа.2012 године у Манастиру Рајиновац.
http://pravoslavlje.spc.rs/broj/981/tek ... rajinovac/
Чин венчања и крштења обавиће Отац Стефан, уз присуство и других Отаца ( задржавамо право на изненађење , које ће бити накнадно постављено на овој теми ), где наша Организација учествује такође у програму који припрема за све Младенце, кумиће , кумове, свате и госте. Велика ми је част што ће се крстити доста њих, који су наши корисници помоћи, деца рођена у овом трајању наше Организације и веза које ће се окончати браком.
Уз Благослов Његове Светости Патријарха Српског Г. Иринеја , сам чин и обред Црквеног венчања и крштења је бесплатан. Сви који су заинтересовани могу се јавити на наше контакт телефоне
011 8503 759
0617264856 Светлана
0603424945 Марија
да би остале информације о овом дану биле предочене на време!
Хвала свима на читању, посети сајта и реаговањима које ми упућујете док сам ван нета