www.pepeljuga21veka.org.rs-Čarolija - Pepeljuga 21. Veka i Prijatelji

Ако је ово Ваша прва посета, обавезно погледајте Често Постављана Питања кликом на линк ЧПП. Да би сте постављали или одговарали на теме морате бити регистровани, односно пријављени. Кликните на линк Региструј се за наставак.


Храброст која пише име ЖЕНЕ великим словима

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке: 3333
Придружен: 03 Апр 2008, 18:22
Место: GROCKA
Контакт:

Храброст која пише име ЖЕНЕ великим словима

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 07 Апр 2010, 00:16

Сада ћу се позабавити јако тешком темом а то је силовање или било који начин принудног сексуалног чина

Данас на жалост принудни секс бива и у браку, колико смо модернизовани полако жртве тог чина постају на жалост и мушкарци.Покушавам да останем неутрална са мојим писањем тако да обе стране узмем у озбир и као жртве и као особе које носе одговорност за учињено дело, ма које год да је оно било.

У једном од горњих текстова је то лепо и сажето речено


Uživajte u intimi - ali uz punu svest o tome šta ta intima može da donese i uz preuzimanje odgovornosti za sopstvene postupke.
Једном када одговорност крене онда ни животи оних који су актери,више неће бити исти.Последица тог чина за жену не мора да буде увек нежељена трудноћа, колико психички терет, трауму и понекад трајне последице по здравље жртве.
Сећам се када сам пре пар година први пут негде прочитала да је жртва принудног сексуалног чина био мушкарац , а већ данас схватам последицу свега тога.

Физичко малтретирање, батине, сакаћење, психичко малтретирање све је то пратећи део који прати ова дела, и свако од њих носи своје последице.Наш закон мислим да није толико строг, да ли ће се и колико мењати не знам, али мислим да би требало
Што се тиче онога што је промењено, онда морам да се осврнем на права мушкарца који су јако на мети непромишљених потеза својих супруга, и томе могу да додам два примера из моје фамилије где су жене пријавиле мужеве за малтретирање, у првом случају је разбијена пепељара и тањир са стола, а у другом случају не знам зашто је моја сестра пријавила мужа, када га је несрећника она толико истукла, да када је полиција дошла није знала кога да заштити.

Како год, обе су се покајале врло брзо, јер је после пријаве следила социјална служба, па разговори са њима, посећивање психолога у пару, и остало.

Намерно силовање, где се жртва скоро и не зна до самог чина је дело болесника, и сматрам да се такве особе не смеју држати на слободи, што је још горе повратници који и оду на издржавање казне су не ретко поновни учесници у истом делу само су њихове жртве нове.
Намерно силовање или приморавање на сексуални чин се дешава и у браковима и везама и не схватам чему то, а још мање схватам и зашто особе остају са својим партнерима ако имсе то већ десило.
Пошто познајем заиста доста људи, морам да се кисело насмејем неким причама ткз. фрајера који су се хвалили како су девојке разбили у кревету, па и ишли корак даље, кроз смех се хвалили како девојке нису могле да ходају после тога.

Желим да свима који се налазе иоле у групи оних који себе сматрају фрајерима и мачо менима, да смучим њихове потезе и да им све то покажем у неком новом светлу, или само да их упитам како би се Ви осећали да сутра неки други мушкарац тако дохвати ваше дете тј кћер па је тако развали да не може да хода.
Основа која произилази из домаћег васпитања иоле нормалној особи овакве речи, чинови или похвале,изазивају муку, повраћање и презир, мој коментар је иако нисам још увек мајка, али тешко да би ми такав мушкарац да ми дете само пипне преко њене воље био на слободи преко 24 сата.

О оној групи особа која воли грубост овде не пишем, такође то сматрам једном врстом болести.

Жртве силовања или принудног сексуалног чина често и не говоре о томе, већ покушавају саме да реше своје проблеме,због страха од околине. Подршка када је често највише потребна она изостане, и како је уопште и тражити ако сам чин о коме говорим долази од партнера.

Болесне девијације се често крију од породице, пријатеља, постоје бракови где је жена редовно жртва или мушкарац али на изглед , све функционише у најбољем реду, извештачен осмех, шминка као средство да се покрију трагови малтретирања и ко зна шта још.
Када се жртва коначно жели супроставити , не ретко се деси убиство, јер жртва није имала да оде негде, није имала подршку са стране, и било је срамота да неком каже и реч, јер можда јој не би поверовали.


Принудни сексуачни чин, који може да садржи и подразумева сва могућа иживљавања на људском телу је нешто што не могу и са чиме не желим да се помирим.
Од најбезазленијих да назовем и тинејџерских покушаја да се направи ткз.шљива на врату, лицу, телу до садистичког иживљавања на партнеру или жртви.
Искасапљени лешеви, или девојке са исеченим лицем жилетом,одсећене дојке, коса, подливи од ударца, ишчупане косе, пробијене материце самим сексуалним чином или страним предметима..су дела која по законској основи заслужују највећу законску казну затвора ако већ не може нешто више.
Орални секс, анални секс, који је такође опасан за преношење полних болести је мислим посебна тема.Моја докторка, код које приватно идем је једном приликом видно узбуђена и изнервирана са мном поделила неке фотографије, које су њој као медицинском раднику навеле сузе на очи.
Колико смо неодговорни сви као људи, и колико немамо основне параметре да ако имамо партнера или партнере носимо увек дозу ризика са собом видела сам тада на тим снимцима.

Да не бих мешала теме мислим да има тога на теми
Полне болести , која наравно није ни део завршена јер је ово поред наших активности и свеобухватни едукативни сајт и такав ће и да се развија и даље.

http://www.carolija.org.rs/forum/viewto ... =110&t=613


Слике ће бити на тој теми, а овде само прича.
Видела сам слике девојке која је дошла са полним брадавицама које су се као чичак или гроздови низали око полног органа и ануса, чак што је горе било их је подоста и у унутрашњости , које она није приметила .
Била сам шокирана, оним што сам видела, и питала се на који начин она то није осећала, а када је први шок прошао онда сам се питала ок, ако је она аљкава али зар ни један мушкарац који је био са њом то није приметио.
Повућена неким скорашњим догађајима,кад сад овако са те неке временске дистанце и сагледам што мене уопште било шта више и чуди :mudrica:

Сама сам била жртва принудног сексуалног чина у вези коју сам желела да сачувам по било којој цени,од кајања немам ништа , наравно али од те школе имам, толико да нисам допустила никоме да ме 3 године такне.
Када видим колико има девијација и неморалног понашања, плашим се да ћу постати девица у 38 години :angel: :angel: :hello: АЛЕЕЕЕЕЕЛУУУУЈАААААА!

Ужас :udri:


Колико је то мени болно, одвратно, неморално нисам се питала ни једном
, и када сам рекла није се уважавало,моје право гласа није било примећено нити испоштовано.
Моје писање о многим темама има неки корен или неки разлог зашто је то тако, едукација није постављање филмова, гледање спотова, поклањање ружа сличица или ко зна још којих начина заглупљивања широких маса, едукација је читати и проналазити поуке за убудуће, кам те лепе среће кад би овај сајт читала популација млађих особа, да се овако лепо престраши :eek: на неки начин , да мало охладе главе које су им у облацима, и коначно почну да размишљају својом главом

КОлико ли је само психијатара имало у својој пракси пацијената које су биле жртве колико силовања толико и принудног сексуалног чина, то се не зна, али сугурно да их је било мање од броја који се никад није појавио да од тог истог психијатра затражи савет.
То су трауме које мењају живот, нечије самозадовољење неких настраних побуда , макар биле извршене једном носе велике последице.Колико је оних који никада нису одговарали пред законом је можда и већи самим тим јер се о томе на жалост ћути-

Речи као Романтика, вођење љубави, емоције, љубав, поштовање, подршка, човекољубље, миловање, додир, поглед,осмех,нежност,осећајност,разумевање,искреност скоро да и не постоје у нашем језику, у нашем друштву у односима између два партнера.
Ако то затражите, питаће вас са које си ти то планете, мене питају из које сам то бајке ejeeje.gif ако кажете неком Лажеш мебивате испљувани или вас гледају како се само усуђујете да тако нешто помислите,ако желите да поделите нежност као што је пољубац у косу, длан , чело, наилазите на склањање као да прилазите са усијаним жарачем..........


Људи су постали неосетљиви, и мали знакови пажње и љубави су им постали страни

Последице било које изговорене речи су велике, последице сваког учињеног дела где се другој особи наноси бол или патња су далеко веће, да ли су се икад они који су их починили запитали како би њима било у кожи жртве ли је њихов мозак посао само једна безлична каша толико, да је жалосно да се уопште такве особе и називају људима
Ја сам поставила многа питања , на другима је да дају своје одговоре
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!

pepeljuginadobravila
Корисников грб
Site Admin
Поруке: 3333
Придружен: 03 Апр 2008, 18:22
Место: GROCKA
Контакт:

Храброст која пише име ЖЕНЕ великим словима

Непрочитана порукаод pepeljuginadobravila » 07 Апр 2010, 00:42

Место живљења или рођења не одлучује о квалитету особе , већ васпитање, гени и способност да се доносу прави избори.Друштво на жалост као заједница има итекако утицаја, почев од квалитета свега што је понуђено од телевизије, радија, свих средстава јавног информисања, интернет,писане књиге и остало. Да дете држите под стакленим звоном немогуће је, кад тад то звоно мора да се склони а онда...
У мојој улици , гледам клинце који стасавају полако, и пратим како се њихова друштва мењају, ко се ским дружи, како се понашају, које их особине красе и које мане.Покушавам да будем дежурни полицајац, верујте многа деце ме се плаше, јер не дозвољавам да се псује на улици, не дозвољавам туче,оговарања.Васи кад се раздерем са терасе одмах му није добро.

Брига о деци тим малим великим људима, је скоро иста као брига о деци и када порасту, свако време носи своје опасности и родитељ никада не зна колико све мора да учини да би дете сачувао од опасности, Тај неки генерацијски јаз је постојао и пре, али чини ми се да је данас једва премостив.
Друштво које са све већим слободама са друге стране нема адекватне мере које кажњавају преступе и појаве које угрожавају заиста право на живот и право на здравље , долази до тога да не зна како да заустави све негативне појаве.
Деца нису стално деца, од деце постају родитељи, па деде и баке и тако у круг, нико не живи вечно да не осети индиректно последице погрешних одлука или понашања.

Данас ткз тинејџери имају грешке које ће можда остати некажњено али исто тако биће једног дана и родитељи па ће их неке ствари болети, зато је много боље указати на неке ствари које су погрешне да се не чине више јер долази кајање, како год се окрене


Враћање вредностима и породици није хир већ прека потреба, зашто и како показаће следећи постови којима се враћам на подршку и поштовање којих је све мање
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!


http://nbf.pl‎

Повратак на “Трудноћа и бебе”
  Ко је на вези

Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 8 госта

cron